25/3/2024

Feestelijke jubileum ALV 12 april!

We bestaan als vereniging 25 jaar, komt allen op de feestelijke jubileum ALV 12 april bij LEEN in Utrecht.

Meld je hier aan.

 

Het begint om 18:00, het makkelijkste is om aan de achterkant van LE:EN het zaaltje in te lopen, dus niet de vooringang te pakken. Er is sowieso nog plek in deze wijsgerige herberg, je mag altijd later komen, je kan ook mee eten als je je niet hebt opgegeven! Val gerust binnen, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het belooft een gezellige avond te worden!

Als je hier op klikt krijg je een google maps route van Station Vaartsche Rijn in Utrecht naar waar je naar binnen kunt bij LE:EN.
De plek is makkelijk te herkennen aan de tamelijk grote watertoren, de ingang van het zaaltje is echt tegenover die lastig te missen watertoren. Je moet aan de kant zijn van het water waar die watertoren staat.

Daarnaast ligt de weg open aan de voorkant bij LE:EN, als je met de auto wil is het handigste om te parkeren in de buurt van het tankstation vlakbij.