21/4/2023

Filosofiedocenten gezocht voor ontwikkelen kerndoelen

Aardige collega’s,
De vakvereniging kreeg onderstaande oproep van SLO. Het is voor ons vak belangrijk dat aan de tafels waar de kerndoelen van de verschillende leergebieden besproken worden ook filosofiedocenten meepraten. Het zou dus goed zijn als er en
masse filosofiedocenten solliciteren op deze plekken!

Leraren en vakexperts gezocht!
Wil jij meedenken over wat leerlingen in primair onderwijs en onderbouw van het voortgezet onderwijs moeten kennen, kunnen en ervaren? Wil jij een rol van betekenis spelen in de actualisatie van de kerndoelen van mens & maatschappij, mens & natuur, kunst & cultuur, moderne vreemde talen, en bewegen & sport? Breng jouw kennis en ervaring in en meld je snel aan!

SLO actualiseert, samen met het onderwijsveld, de kerndoelen voor deze vijf leergebieden. Dat doen we voor het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Daarvoor stellen we vijf teams van leraren po en vo, vakexperts en curriculumexperts samen die onder aansturing van een onafhankelijke procesregisseur aan de slag gaan. In 12 maanden tijd ontwikkelen jullie conceptkerndoelen voor deze leergebieden.
SLO werft nu leraren en vakexperts voor deze teams. Ben je ge├»nteresseerd, ga dan naar Home – SLO Actualisatie Kerndoelen (slo-actualisatiekerndoelen.nl) en solliciteer direct. Dit kan tot 26 mei 2023!