14/3/2021

Examenbesprekingen 2021

Net als de examens zullen de examenbesprekingen dit jaar anders zijn dan eerdere jaren. Voor zowel het eerste tijdvak in mei als het tweede tijdvak in juni organiseren we een examenbespreking. Doordat de tijd tussen het examen en het inleveren van de eerste correctie korter is dan anders, zullen de examenbesprekingen van havo en vwo  op verschillende momenten plaatsvinden:

Tijdvak 1

  • vwo: woensdag 26 mei
  • havo: maandag 31 mei

Tijdvak 2

  • vwo: maandag 21 juni
  • havo: vrijdag 25 juni

Alle examenbesprekingen zijn online van 19:30 uur tot 21:00 uur. Wegens het online karakter van de besprekingen willen we iedereen verzoeken zoveel mogelijk vragen en opmerkingen over de examens van te voren te delen via het forum van de VFVO-site. Dit zal dienen als input voor de examenbesprekingen.

Wij wensen iedereen veel sterkte bij de correctie van de examens in een bijzonder jaar!