2/10/2020
291020

Online inspiratieavond Wetenschapsoriëntatie

Hoe breng je de wereld van wetenschappen in de klas? Vraag het de wetenschapsfilosoof! De NVON organiseert een avond voor docenten die interesse hebben in het antwoord op deze vraag. We gaan ermee aan het werk, met een inleiding en begeleiding door Marc de Vries, hoogleraar wetenschapsfilosofie en bètalerarenopleider aan de TU Delft en TU Eindhoven. Relevante en recente casussen zullen hierbij aan bod komen, zoals de rol van de wetenschap tijdens de coronacrisis. Ook zal de vraag hoe inzicht in de aard van wetenschappen helpt om bètavakken beter te behandelen en op elkaar af te stemmen. Dit sluit aan bij de ontwikkelingen rond Curriculum.nu, NLT, O&O en de nieuwe examenprogramma’s.
Deze avond stond al eerder gepland maar is vanwege Corona verplaatst als online evenement.

Meer informatie en aanmelden? Kijk hier!