250120

VFVO-conferentie ‘Het goede leven en de vrije markt’

Ad Verbrugge, Govert Buijs en Jelle van Baardewijk schreven een aansprekend boek over de spanningen tussen het goede leven en de vrije markt, het nieuwe eindexamenonderwerp voor het vwo.

Zaterdag 25 januari 2020 biedt de ISVW in samenwerking met de VFVO gelegenheid om over deze problematiek te filosoferen. De auteurs van ‘Het Goede Leven en de Vrije Markt’ leiden de dag in, waarna er gelegenheid is voor discussie.

’s Middags verzorgt een aantal gerenommeerde gastsprekers workshops waarop ingeschreven kan worden.  Karen Vintges, Maarten Coolen, Jeroen Linssen, Annemie Halsema, Roland Mees en Henk Manschot belichten vanuit diverse invalshoeken de problemen waarvoor het ongebreidelde vrije marktdenken ons plaatst.

Laura van Dolron verzorgt als luchtig intermezzo een column en Saskia Wolda sluit de dag af met Chi Kung oefeningen waarna natuurlijk een borrel!

Inschrijving voor deelname kan via de ISVW-site. Kosten bedragen € 137, 20 incl. lunch.