150119

vervolg feedback Curruculum.nu: praat mee!

In januari mogen de vakverenigingen voor de vierde keer feedback geven op de bouwstenen voor een nieuw curriculum, voor zover die ontwikkeld zijn door de ontwikkelteams. In deze ronde organiseren wij in samenwerking met het Centrum voor Kinderfilosofie Nederland (CKN) een gesprek over de opbrengsten van team Burgerschap.
Wil jij feedback geven op de opbrengsten van team Burgerschap, in gesprek met de ontwikkelteamleden en meedenken over de vraag in hoeverre filosofie een bijdrage kan leveren aan het burgerschapsonderwijs? Kom dan naar het gesprek op 15 januari in Utrecht.
Onder leiding van Alexandra Bronsveld (CKN) en Floor Rombout (VFVO) zullen we deze avond de consultatievragen van de 4de ronde onder de loep nemen en met elkaar in gesprek gaan om een kritische visie op burgerschapsonderwijs te formuleren. Er zal ook een contactpersoon van Curriculum.nu aanwezig zijn om deel te nemen aan het gesprek. Wij zullen de feedback voor 23 januari namens de aanwezigen indienen bij curriculum.nu.

Praktische info

Datum: 15 januari 2019
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Marnix Academie, Vogelsanglaan 1, Utrecht (Lokaal C2.3)
Wie: een initiatief van Centrum Kinderfilosofie Nederland (CKN) en de VFVO
Kosten: gratis
Aanmelden: via het aanmeldformulier