151018

De Jonge Denkers: deadline essaywedstrijd

Filosofieleerlingen die mee willen dingen naar de eervolle titel van Jonge Denker kunnen hun essay met pitch tot 15 oktober sturen naar info[at]dejongedenkers.org.

Na het eerste succes van vorig jaar, zijn we ook dit jaar op zoek naar filosofieleerlingen die als Jonge Denker hun filosofische licht willen laten schijn over de actualiteit. Om één van de acht Jonge Denkers van 2019 te worden, worden leerlingen gevraagd te solliciteren door een filosofisch essay te schrijven en een pitch op te nemen bij het thema ‘De gebrekkige mens – een geluk of tragedie?’. Leden van de VFVO hebben alle benodigde informatie over de Jonge Denkerswedstijd per mail ontvangen.

Voor meer informatie over De Jonge Denkers en de bijbehorende wedstrijd, bekijk de poster. Ook kun je terecht bij coördinator Chester Vacquier via info[at]dejongedenkers.org.